Nedēļas beigās ukraiņu armijai sūtīs palīdzības kravu vairāk nekā 100 000 eiro vērtībā

Atbalsta iniciatīva Brīva Ukraina Eiropā piektdien, 3.martā uz Ukrainu nosūtīs palīdzības kravu armijai vairāk nekā 100 000 eiro vērtībā, informē atbalsta iniciatīvas Brīva Ukraina Eiropā pārstāvji.

Atbalsta iniciatīva Brīva Ukraina Eiropā ar vietējo uzņēmēju un privāto ziedotāju palīdzību ir sarūpējuši lielapjoma sūtījumu, kurā ietilpst pirmās nepieciešamības preces, ko ir pieprasījušas Ukrainas armijas vienības.

Uz Ukrainu tiks nosūtīti divi lieljaudas strāvas transformatori, ievērojams skaits mazjaudas strāvas ģeneratoru, medicīnas preces, termālās redzamības iekārtas un optiskie tēmēkļi, divas vieglās automašīnas, tehniskie instrumenti un citas preces vairāk nekā 100 000 eiro vērtībā.

Atbalsta iniciatīva Brīva Ukraina Eiropā ceturtdien, 2.martā, plkst.12 Rumbulas industriālajā parkā, Nulpes ielā 27, iepazīstinās ar projektu, tā darbības mērogu, kā arī noslēgs palīdzības kravas komplektāciju, kas jau 3.marta agrā rītā uzsāks ceļu uz Ļvivu, lai pēcāk tiktu nogādāta frontes karstajos punktos.

Pasākumā piedalīsies Prudentia vadošais partneris un valdes priekšsēdētājs, atbalsta iniciatīvas koordinators Kārlis Krastiņš, Rumbula Industrial Park valdes loceklis, atbalsta iniciatīvas koordinators Artis Siliņš, nebanku kreditētāja Eleving Group korporatīvo attiecību direktors Artūrs Čakars un  Latvijas finiera padomes biroja vadītāja Jolanta Medne.

Atbalsta iniciatīva sadarbībā ar Ļvivas Medicīnas korpusu regulāru un koordinētu palīdzību Ukrainai sniedz jau kopš 2014.gada, kad sākās aktīvā karadarbība Austrumukrainā.

Kopš 2022.gada 24.februāra par iniciatīvas stratēģisko partneri ir kļuvusi arī biedrība Labdarības lapa.

Lasiet arī:Martā atsāksies Turcijas sarunas ar Zviedriju un Somiju

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas