VIDEO | Pēc desmit gadu pauzes Kaimiņš atgriezies ar raidījumu Suņu būda V2

Bijušais politiķis, aktieris un raidījumu vadītājs Artuss Kaimiņš pēc desmit gadu pārtraukuma atjaunojis paša veidoto un vadīto raidījumu “Suņu būda V2”. Pirmajā raidījumā Kaimiņš izjautā Saeimas Drošības komisijas vadītāju Ainaru Latkovski (JV) un Saeimas Ārlietu komisijas vadītāju Rihardu Kolu (NA). 

Raidījumā Kaimiņš ar uzaicinātajiem politiķiem pārspriež, vai Latvija ir gatava Krievijas prezidenta “vēlēšanām”, kā arī drošību Latvijā un kā tas tiek kontrolēts 2024.gadā. Tiek runāts arī par vilcieniem un “Latvijas Dzelzceļa” iepirkumiem, kā arī “Bolt” kurjeriem Latvijā. 

Tāpat Kaimiņš raidījumā atzīst, ka nesaprot vai Saeimā vēl ir opozīcija, uz ko Kols viņam atbildējis: “Es neteiktu, ka Saeimā nav opozīcijas, vienkārši opozīcija neaiziet tādās galējībās un jēlībās. Pateikt, ka opozīcija nav redzama un dzirdama… nu jā, krēslus mēs nelaužam, mēs darbojamies ar likumprojekta iniciatīvām,”

Tikmēr, piemēram, Latkovskis, vaicāts, vai “Jaunā Vienotība” izvēlējusies iet kopā koalīcijā ar Aivaru Lembergu, atbildējis, ka  aizgājis kopā ar “Zaļo un zemnieku savienību” un viņam tā neliekas, ka būtu koalīcijā kopā ar smagos noziegumos apsūdzēto Lembergu.

Raidījums “Suņu būda” savulaik bija ļoti iemīļots un skatīts latviešu vidū, Kaimiņam intervējot daudzus sabiedrībā pazīstamus cilvēkus, tostarp politiķus, mūziķus un citus.

Vairāki “Facebook” lietotāji iepriekš pauduši prieku par raidījuma atjaunošanu, piebilstot, ka tā ir joma, kas Kaimiņam padodoties vislabāk.

Kaimiņš bijis 12. un 13. Saeimas deputāts. Līdz 2020. gada februārim pārstāvēja paša dibināto partiju KPV LV jeb “Kam pieder valsts”, savukārt 12. Saeimā bija ievēlēts no “Latvijas Reģionu apvienības”.

Lasiet arī: VIDEO | Putins pārliecinoši uzvar “vēlēšanās” bez nopietnas konkurences

Seko mums arī FacebookDraugiem un X!

 

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas