VIDEO| Pēc negaisa Rīgā applūdušas ielas; Jelgavā koncertzālei griesti applūduši

Pec spēcīgajām lietusgāzēm Rīgā, 18.augustā,  applūdušas ielas, savukārt sociālajos tīklos publicētie video redzams, kā Jelgavā applūdusi koncertzāle Mītava. 

Video redzams, kā Rīgā mašīnas burtiski “peld” pa braucamo daļu. Aculiecinieku video sociālajā tīklā X(Twitter) publicētie video liecina, ka Valdemāra iela ir pilnībā noplūdusi. Sociālo tīklu lietotājs Ivars Brediks ironizē, ka “Valdemāra ielā uzradies, iespējams, augstākais ūdenskritums Latvijā pasaulē”.

Iedzīvotāji ir aicināti ziņot par applūdušajām ielām un negaisa nodarītajiem postījumiem. 

Sociālajā tīklā X(Twitter) aculiecinieka video redzams, kā Jelgavas novadā koncertzālē Mītavā no griestiem plūst lietus ūdens. 

 

Iedzīvotāji sociālajos tīklos arī norāda, ka Dobeli atkal skāris stiprs negaiss. “Par laimi gan ne tik spēcīgs kā mēneša sākumā un bez lielgraudu krusas. Ziņu par lieliem postījumiem nav, bet intensīvi zibeņoja – novadā ap tūkstoš zibens izlāžu,” pauž X(Twitter) lietotājs Toms Brincis.

SIA Rīgas satiksme pārstāvji informē, ka stipro lietavu dēļ piektdienas 18.augusta vakarā Rīgā vietām apstājusies sabiedriskā transporta kustība un daudzviet tā ir apgrūtināta.

Patlaban apstājusies 7.tramvaja kustība.

Savukart Salaspils un Slāvu ielas krustojumā nolūzis koks, tāpēc minētajā vietā apstājusies sabiedriskā transporta kustība centra virzienā.

Lasiet arī: Brīdinājums par negaisu Rīgā paaugstināts līdz oranžajam līmenim

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas