Premjers izveidojis Izaugsmes, konkurētspējas un produktivitātes tematisko komiteju

Nedēļas sākumā Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) parakstījis rīkojumu par Izaugsmes, konkurētspējas un produktivitātes tematiskās komitejas izveidošanu, norāda premjera preses sekretārs Sandris Sabajevs.

Jaunizveidoto komiteju vadīts ekonomikas ministre Ilze Indriksone (NA).

Saskaņā ar rīkojumu par komitejas locekļiem iecelti finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV), izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV), KEM ministrs Raimonds Čudars (JV), tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere (JV), labklājības ministre Evika Siliņa (JV), VARAM ministrs Māris Sprindžuks (AS), satiksmes ministrs Jānis Vitenbergs (NA) un zemkopības ministrs Didzis Šmits (AS). 

Komitejas galvenie uzdevumi ir saistīti ar efektīvas starpresoru sadarbības nodrošināšanu ekonomikas transformācijai un sistemātisku pieeju darba tirgus pārkārtojumu ieviešanā atbilstoši nākotnes darba tirgus pieprasījumam un tautsaimniecības strukturālajām pārmaiņām uz augstākas pievienotās vērtības radīšanu.

Iepriekš jau vēstīts , ka par Ministru kabineta (MK) tematisko komiteju veidošanu valdība vienojās šā gada janvāra vidū.

Kopuma ir izveidotas piecas MK tematiskā komitejas.

Lasiet arī: Koalīcijas politiķi sola neatbalstīt opozīcijas pieprasīto Kariņa demisiju

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas