Darbu uzsāk IZM Sporta departamenta direktors Vladimirs Šteinbergs

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) zino, ka pirmdien, 24.jūlijā, darbu tajā ir uzsācis jaunais Sporta departamenta direktors Vladimirs Šteinbergs. Viņš tika atzīts par konkursa uzvarētāju 19 pretendentu vidū.

“Grozījumi sporta likumā, sporta treneru atalgojums, nevalstiskajām organizācijām deleģētās funkcijas un daudzi citi jautājumi gaida kvalitatīvu risinājumu. Pirms gada apstiprinātās

Sporta politikas pamatnostādnes faktiski nosaka manus darba uzdevumus

līdz pat 2027.gadam, un es vēlos, lai šie uzdevumi tiktu realizēti maksimāli labi un nodrošinātu gan īstermiņa pozitīvu efektu, gan kļūtu par pamatu stabilai sporta nozares attīstībai ilgtremiņā,” uzsver jaunais IZM Sporta departamenta direktors.

Kopš 2019.gada Šteinbergs ir bijis Daugavpils Olimpiskā centra vadītājs, pirms tam viņš ir strādājis Latvijas Futbola federācijā un bijis Rīgas Futbola skolas direktora vietnieks no 2013. līdz 2019.gadam. Absolvējis Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmiju Sporta un izglītības vadības specialitātē, kā arī studējis maģistrantūrā vadības zinības Latvijas Universitātes Biznesa vadības un ekonomikas fakultātē, specializējoties stratēģiskās vadības un līderības jomā.

IZM Sporta departamenta direktora amata konkursam pieteicās 19 pretendenti, no kuriem 9 pretendenti tika virzīti konkursa otrajai kārtai. Vērtēšanas komisija par atbilstošāko pretendentu amatam atzina Vladimiru Šteinbergu, un viņam ir noteikts pārbaudes laiks, kura laikā tiks prasīta profesionāla pārvaldība. 

Ilggadējais IZM sporta departamenta vadītājs Edgars Severs šo amatu pameta pavasarī un patlaban strādā Iekšlietu ministrijas veselības un sporta centrā. 

Lasiet arī: LOK pagaidu prezidenta amatā ievēl Buku

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas