Recepte: Gaļas salāti ar granātābolu

Granātābols ir pārbagāts ar C vitamīnu, tādēļ jo īpaši ieteicams uzturā šajā aukstajā laikā, lai nesaslimtu un nesaaukstētos.

Vērtīgajā auglī esošās vielas palīdz organismam sintezēt holesterīnu, kā arī aizsargā pret sirds un asinsvadu saslimšanām, asinsspiediena paaugstināšanos un Alcheimera slimību.

Gaļas salāti ar granātābolu

Sastāvdaļas:

200 g liellopu gaļas

3 burkāni

2 olas

Valrieksti

1 granātābols

Majonēze

Pagatavošana:

Vārītu gaļu sagriež gabaliņos, bet vārītus burkānus un olas sarīvē uz rīves.

Riekstus sasmalcina.

No granātābola izlupina daļu sēkliņu, bet no pārējās daļas izspiež sulu.

Traukā sastāvdaļas liek kārtās – gaļu, burkānus, olas, riekstus, granātābola sēkliņas.

Katru no kārtām viegli pārsmērē ar majonēzi un apslaka ar granātābolu sulu.

Atstāj vēsumā, lai ievelkas.

102.000.102.6494

 

Saistītie raksti

ATBILDĒT

Lūdzu, ievadiet savu komentāru!
Lūdzu, ievadiet savu vārdu šeit

Ziņas