VIDEO | Soctīklos kritizē aizsardzības ministra amata kandidāta izteikumus par Krimu

”Krievija nedomā Krimu atdot. Krima de facto paliks Krievijas sastāvā. Jā, ukraiņu politiķi turpinās uzstāt, ka Krima de jure pieder Ukrainai, jo politiķis, kurš pateiks, ka Krima vairs nav Ukrainas sastāvdaļa, vairs nebūs Ukrainas politiķis,” šādu viedokli paudis iespējamais aizsardzības ministrs jaunajā valdībā Andris Sprūds.

Politiķa teiktais publicēts vietnē X (Twitter) ar retorisku jautājumu, vai mēs varam atļauties tādu aizsardzības ministru vai vispār ministru?

“Ja šajos apstākļos persona, kura publiski apšauba Latvijas Republikas starptautiski tiesisko nepārtrauktību un neatkarības atjaunošanu, nonāk spēka struktūru politiskajā vadībā, par ko tas liecina?” komentē ieraksta autors Ervins Krauklis.

BNN jau iepriekš vēstīja, ka gan publiskajā telpā, gan kuluāros iezīmējušies vairāki iespējamie kandidāti uz Saeimas priekšsēdētāja un ministru amatiem līdz ar valdošās koalīcijas potenciālo nomaiņu.

Līdz ar to Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājs Andris Sprūds (P) varētu ieņemt aizsardzības ministra amatu, kuru šim krēslam Progresīvie pieteica vēl pirms 14.Saeimas vēlēšanām.

Lasiet arī: AS dibinātājs Pīlēns kritizē JV par vāju valdības vadību un divkosību

 

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas