Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca ierobežos pacientu apmeklējumus

Pieaugot Covid-19 saslimstībai, kā arī lai mazinātu apmeklētāju un personāla veselības apdraudējumu, Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā Ventspilī un tās filiālē Talsos tiks ierobežoti pacientu apmeklējumi stacionāra nodaļās, informē slimnīca.

No pirmdienas, 10.oktobra, gan Ventspils slimnīcā, gan Talsu filiālē pacientu apmeklējumi atļauti tikai īpaši kritiskos gadījumos, iepriekš saskaņojot apmeklējumu ar nodaļas vadītāju.

Vienlaicīgi pie pacienta drīkst atrasties viens tuvinieks un uzturēšanās laiks nedrīkst pārsniegt 10 minūtes, kā arī visu uzturēšanās laiku obligāti jālieto sejas maska.

Slimnīca aicina apmeklētājus būt atbildīgiem un ievērot apmeklēšanas kārtības noteikumus, kā arī izvairīties no apmeklējuma, ja ir konstatēti saslimšanas simptomi, vai esat nonācis kontaktā ar Covid-19 infekcijas slimnieku, vai personu, kas atrodas mājas karantīnā.

Atgādinām, ka tiek saglabāta sūtījumu nodošana pacientiem, nododot to slimnīcas apsargam Ventspilī vai rindu koordinatorei Talsu filiālē. Par sūtījumu informē attiecīgās nodaļas personālu, kas nodrošina sūtījuma nogādāšanu adresātam.

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas