Latvijā vietām no rīta gaidāma atkala

Trešdien, 13.decembrī,  teritorijas lielākajā daļā snigs, vietām gaidāma arī atkala, informē Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Pūšot lēnam vējam, naktī atsevišķos rajonos veidosies migla. Teritorijā ieplūstot siltākam gaisam, gan naktīs, gan dienās termometra stabiņš lielākoties saglabāsies +1…-4  grādu robežās. 

Tālākajās dienās atmosfēras spiediens pakāpeniski paaugstināsies. Vietām gaidāms sniegs, slapjš sniegs, piektdien arī lietus. Pūtīs lēns līdz mērens vējš. Gaisa temperatūra pieturēsies +2…-7 grādu robežās. Visstraujāk sniega sega kusīs Kurzemē, sevišķi teritorijās tuvu piekrastei, kur daudzviet gaisa temperatūra būs pozitīva ne tikai dienās, bet arī naktīs, norāda sinoptiķi.

Brīvdienās Baltijas reģionu no rietumiem sasniegs ciklons ar brāzmainu vēju, nokrišņiem un vēl siltāku gaisa masu, kā ietekmē atkusnis visā Latvijā pastiprināsies.

Nākamās nedēļas pirmajā pusē gaidāmi līdzīgie laika apstākļi – daudzviet līs, pūtīs brāzmains vējš un kā dienās, tā arī naktīs lielākajā valsts daļā gaisa temperatūra pieturēsies virs 0 grādu atzīmes.

Lasiet arī: Nedēļas piektajā dienā maksa par vizīti pie ģimenes ārsta varētu būt 30-40 eiro
 
Seko mums arī FacebookDraugiem un X!
Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas