No policijas mašīnas izbēgušais Cesmanis joprojām nav atrasts

Valsts policija (VP) joprojām turpina meklēt no policijas mašīnas izbēgušo 1981.gadā dzimušo Mārtiņu Cesmani, informē VP. 

 

BNN jau vēstīja, ka ceturtdien, 27. jūlijā, pulksten 16.55 Cesmanis  izbēga no policijas transportlīdzekļa. Incidents noticis Sarkandaugavā, Meža prospektā 90. VP norāda, ka Cesmanis pēdējo reizi redzēts, dodamies kapu virzienā.

Pazīmes: augums ap 175 cm, mugurā bija tumšas krāsas sporta bikses un tumšas krāsas džemperis, izbēgot – vīrietim kājās nebija apavu.

 

Notiek personas meklēšanas pasākumi un Rīgas reģiona pārvaldes teritorijā ieviests plāns “Slazdi”.

VP ir publiskojusi jaunāko fotogrāfiju ar Cesmani –  attēlā redzams, kā vīrietis izskatījies šovakar, pārvietojoties pa Rīgas centru. Vīrietim uz pleciem uzlikta tumša virsjaka, kājās tumšas krāsas apavi ar baltu zoli un galvā tumši zilas krāsas cepure ar nagu.

 

Tāpat redzams, ka vīrietis tur rokas paslēptas. Policija norāda, ka aizmukšanas brīdī vīrietim bija priekšpusē saslēgtas rokas roku dzelžos, kas aizvien varētu būt saslēgtas.

 

Valsts policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka vīrieša potenciālās atrašanās vietas šobrīd varētu būt Sarkandaugavā, Rīgas centrā vai Pļavniekos.

VP pārstāvis Deniss Judajevs LTV Rīta panorāmai norādīja, ka tiks ierosināta dienesta pārbaude, lai izvērtētu, kā bijusi iespējama aizturētā  Cesmaņa aizbēgšana no policijas automašīnas.

Judajevs pastāstīja, ka par bēgšanu jau sākts kriminālprocess un tiks sākta arī dienesta pārbaude, attiecīgi pašlaik viņš nesniedza sīkāku informāciju, kā tieši notika bēgšana.

Tāpat Judajevs informēja, ka izbēgušā ķeršanas plāns “Slazdi” pašlaik ir pārtraukts, bet meklēšanas pasākumi Rīgā turpināsies.

Jautāts par kādiem noziegumiem Cesmanis tika aizturēts, Judajevs norādīja, ka

viņš ir tiesāts par zādzībām, laupīšanām un narkotisko vielu nelegālu apriti. Judajevs domā, ka bēglim nevajadzētu būt agresīvam.

Aizvien turpinās aktīvi vīrieša meklēšanas pasākumi un policija aicina iedzīvotājus būt vērīgiem, ja pamana līdzīga izskata vīrieti, nekavējoties ziņot Valsts policijai pa tālruni 110.
 
 
 
 
Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas