Tramps: Vairs nekādu debašu ar Kamalu Harisu

Republikāņu kandidāts Donalds Tramps (Donald Trump) ceturtdien, 12.septembrī, paziņoja, ka līdz 5.novembra vēlēšanām vairs nepiedalīsies nevienās prezidenta debatēs ar Kamalu Harisu (Kamala Harris) pēc tam, kad vairākas aptaujas liecināja, ka viņa demokrātiskā sāncense uzvarējusi šonedēļ notikušajās debatēs, ziņo “Reuters“.

“TREŠO DEBAŠU NEBŪS!” bijušais prezidents ar lielajiem burtiem rakstīja sociālajā vietnē “Truth Social”.

Tramps pirms otrdienas debatēm ar Harisu jūnijā piedalījās debatēs pret prezidentu Džo Baidenu (Joe Biden).

Lai gan Tramps otrdien slavēja savu sniegumu, seši republikāņu ziedotāji un trīs Trampa padomnieki “Reuters” sacīja, ka, viņuprāt, Harisa uzvarējusi debatēs galvenokārt tāpēc, ka, ātri “uzvelkoties”, Tramps nespēja koncentrēties uz saviem galvenajiem punktiem.

Saskaņā ar ASV plašsaziņas līdzekļu auditorijas mērījumu uzņēmuma “Nielsen” datiem

debates vēroja 67,1 miljons televīzijas skatītāju.

Harisa, mītiņā neilgi pēc tam, kad Tramps bija publicējis ziņu, sacīja, ka vēlētāji ir pelnījuši vēl vienas debates.

Lai gan Tramps savā ierakstā apgalvoja, ka aptaujas liecina, ka viņš uzvarējis debatēs, vairākas aptaujas liecināja, ka Harisai klājies labāk.

Saskaņā ar ceturtdien publicēto “Reuters/Ipsos” aptauju 53% vēlētāju, kuri apgalvoja, ka ir šo to dzirdējuši par otrdienas debatēm, sacīja, ka uzvarēja Harisa, bet 24% – Tramps.

Aptauja parādīja, ka 54% reģistrēto vēlētāju uzskatīja, ka pietiek ar vienām debatēm, savukārt 46% vēlējās otrās.

Saskaņā ar CNN zibensaptauju, kas tika publicēta neilgi pēc debatēm, lielākā daļa debašu vērotāju sacīja, ka Harisa pārspēja Trampu, kā arī “YouGov” dati liecina, ka 54% aptaujāto atzina Harisas uzvaru, bet 31% – Trampa.

Lasiet arī: VIDEO | Eiropas mediji Trampa un Harisas debatēs par uzvarētāju atzīst Harisu, Maskam sakot, ka debates “nebija godīgas”

Seko mums arī FacebookDraugiem un X!

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas