VIDEO| Pēc Ukrainas drona ietriekšanās munīcijas noliktavā Krimā atkal slēgts Kerčas tilts

Ukrainas drona trieciens sestdien, 22.jūlijā Krievijas okupētajā Krimā izraisījis detonāciju munīcijas noliktavā, pavēstīja Maskavas izveidotās pussalas administrācijas līderis, norādot, ka viņš licis evakuēt tuvākās apkārtnes iedzīvotājus, kā arī apturēt dzelzceļa satiksmi.

“Ienaidnieka drona trieciena rezultātā Krasnohvardijskes rajonā notika detonācija munīcijas noliktavā,” teikts ierakstā, kas platformā Telegram publicēts okupantu vietvalža Sergeja Aksjonova kanālā.

“Pieņemts lēmums evakuēt iedzīvotājus piecu kilometru rādiusā no ārkārtas atgadījuma vietas.

Lai mazinātu riskus, pieņemts arī lēmums apturēt kustību Krimas dzelzceļa tīklā,” norādīja Aksjonovs.

Platformā “Telegram” Krimas kanālos publicēti video, kuros redzams melnu dūmu mākonis, dzirdami tā dēvētās sekundārās detonācijas trokšņi – haotiski sprādzieni, kas ir raksturīgi ugunsgrēkiem munīcijas noliktavās, vēsta Ukrainas tīmekļa medijs UNIAN.

Parādījušās ziņas par ugunsgrēku naftas bāzē. Tiek ziņots, ka veikts trieciens objektiem Krasnohvardijskes rajona Oktjabrskes ciematā.

Vēl pirms ziņu parādīšanās par triecienu munīcijas noliktavai, okupantu varas pārstāvji slēdza satiksmi pār nesen triecienā cietušo Krimas tiltu.

Tilta slēgšanas iemesli netiek minēti. Iespējams, šāds lēmums pieņemts dronu trieciena dēļ, pastāvot bažām, ka trieciena mērķis ir tilts, norāda UNIAN.

Lasiet arī: Krievija vēlas palielināt iesaukšanas karadienestā maksimālo vecumu

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas