Lietuvā “Eurojackpot” laimēts 81 miljons eiro. Tiek meklēts biļetes īpašnieks

Piektdien, 4.oktobrī, Ķēdaiņos veikalā “Norfa” J.Basanavičiaus ielā iegādātā “Eurojackpot” loterijas biļete laimēja gandrīz 81 miljonu eiro – lielāko laimestu Baltijas valstu vēsturē, ziņo “Made in Vilnius”.

Rekordlielo summu – 80,98 miljonus eiro – vinnēja biļete, kurā pareizi tika uzminēti pieci pamatskaitļi un divi papildskaitļi, norādījuši organizatori.

“Veseli 80 miljoni eiro! Šī iespaidīgā summa ir jauns rekords ne tikai Lietuvas, bet arī visu Baltijas valstu loteriju vēsturē.

Neviens no līdz šim gūtajiem laimestiem nav salīdzināms ar šo laimestu un veiksmi, kas plaši uzsmaidījusi spēlētājam vai spēlētājiem no Lietuvas. Uzvarētāju var dēvēt par veiksmīgāko – apsveicam un ar nepacietību gaidām tikšanos ar viņu, vēlamies paspiest viņam roku un dzirdēt viņa stāstu. Aicinām spēlētājus pēc iespējas ātrāk pārbaudīt savas “Eurojackpot” biļetes,” sacīja Lietuvas loteriju uzņēmuma “Olifeja” ģenerāldirektora vietnieks Donāts Kazlausks (Donatas Kazlauskas).

80,98 miljonu eiro laimētājs tiek aicināts sazināties ar “Olifeja” un viņam vai viņai būs jāierodas birojā un jāuzrāda laimīgā biļete.

Lasiet arī: Nedēļa Lietuvā | Lietuva iegādājas papildu NASAMS; prokurori sāk izmeklēšanu saistībā ar TV raidījumu vadītāja izteikumiem par krievvalodīgajiem

Seko mums arī FacebookDraugiem un X!

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas