Latvijā trešdien sagaidāms saulains laiks bez būtiskiem nokrišņiem

Trešdien, 14.augustā, gaidāms mainīgs mākoņu daudzums bez būtiskiem nokrišņiem, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Naktī uz trešdienu, pūšot lēnam vējam atsevišķos rajonos veidosies migla, kas pasliktinās redzamību. Nakts būs dzestra, gaisam lielā valsts daļā atdziestot līdz +10…+14 grādiem, piekrastes rajonos gan būs pa kādu grādu vai diviem augstāk.

Diennakts gaišajās stundās termometra stabiņš pakāpsies līdz +20…+25 grādiem. Ceturtdien būs līdzīgi laikapstākļi – daļēji mākoņains laiks, nokrišņi nav gaidāmi,  kā arī saglabāsies lēns vējš. Gaisa temperatūra dienā nedaudz paaugstināsies, sasniedzot +23…+28 grādus.

Nedēļas otrajā pusē caur mākoņiem uzspīdēs kāds saules stars, lai gan vietām mākoņi atnesīs lietavas.

Piektdien vietām ir gaidāms īslaicīgs lietus, vējš arī vietām nedaudz pastiprināsies. Laiks būs patīkami silts, jo nakts stundās nebūs vēsāk par +15…+20 grādi, un dienā termometra stabiņš pakāpsies līdz +21…+25 grādu tzīmei. Brīvdienās daudzviet valsts teritorijā ir gaidāms lietus, taču gaisa temperatūra saglabāsies līdzīga kā līdz šim. Jaunākās prognozes ir mainīgas, tādēļ sekojiet līdzi jaunākajai informācijai.

Jaunās nedēļas sākumā lietus pakāpeniski mitēsies, un biežāk uzspīdēs saule, būtiskas izmaiņas gaisa temperatūrā nav gaidāmas, norāda Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Lasiet arī: BNN intervija | Kulbergs: Kā konflikti, nekompetence un ierēdniecība noveda Rail Baltic līdz sabrukuma robežai

Seko mums arī FacebookDraugiem un X!

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas