Mainīgi laikapstākļi brīvdienās – lietus, migla un līdz +24 grādiem silta diena

Piektdien, 13.septembrī, gaidāms mākoņains laiks. Naktī daudzviet lietus, vietām austrumos stipras lietusgāzes, bet dienā lietus gaidāms centrālajos un rietumu rajonos, iespējams arī pērkona negaiss, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Pūtīs lēns vējš, jūras piekrastē tas būs nedaudz stiprāks. Naktī vietām rietumos veidosies migla. Naktī gaiss atdzisīs līdz +12…+17 grādiem, bet dienā termometra stabiņš pakāpsies līdz +18…+23 grādu atzīmei.

Brīvdienās mākoņu daudzums debesīs būs mainīgs. Naktī uz sestdienu rietumu un centrālajos rajonos daudzviet līs, bet dienā lietus gaidāms vairs tikai vietām, tomēr tas var būt stiprs, kā arī pastāv pērkona negaisa iespējamība. Arī vēl svētdien valsts rietumu daļā gaidāms īslaicīgs lietus. Pūšot lēnam vējam, naktī vietām veidosies migla.

Sinoptiķi norāda, ka gan sestdien, gan svētdien diennakts tumšajās stundās gaiss atdzisīs līdz +14…+17 grādiem, bet diena būs silta – gaiss iesils līdz +18…+23 grādiem, vietām austrumu rajonos pat līdz +24 grādiem. 

Jaunnedēļ, paaugstinoties atmosfēras spiedienam, gaidāms sauss un silts laiks. Lielākajā teritorijas daļā naktīs gaiss atdzisīs līdz +10…+15 grādiem, bet dienās termometra stabiņš pakāpsies līdz +20…+25 grādu atzīmei.

Lasiet arī: BNN pēta | Lietuvas atbalsts Ukrainai pēc Seima vēlēšanām paliks neskarts, bet iespējamas pārmaiņas

Seko mums arī FacebookDraugiem un X!

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas