Meklējot Annu Jansoni, VP lūdz palīdzību videoreģistratoru lietotājiem

Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļa vēsta, ka visu nedēļas nogali, iesaistoties VP, Zemessardzei, organizācijām Bezvēsts.lv un K9 SOS, arī bezvēsts pazudušās Annas Jansones (1989) tuviniekiem, turpinājās viņas meklēšana, taču sieviete pagaidām nav atrasta.

Sakarā ar Jelgavas novadā notikušo traģēdiju VP  aicina atsaukties iedzīvotājus, kuriem ir videoreģistratori automašīnās, un

kuri 1.novembrī brauca pa autoceļu P101

laika posmā no pulksten 11.00 līdz 17.00 – starp Liepājas šoseju (A9), apdzīvotu vietu Kaļķis, un Ventspils šoseju (A10), apdzīvotu vietu Kūdra! Iedzīvotāji ar videoreģistratoru ierakstiem aicināti sazināties ar VP, zvanot pa tālruņa numuru 67086678 vai 110, vai arī rakstot e-vēstuli uz meklesana@riga.vp.gov.lv.

Arī svētdien, 5.novembrī, turpinājās plaši sievietes meklēšanas pasākumi, kuros tika iesaistīti gan Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes likumsargi ar kolēģiem no VP Zemgales reģiona pārvaldes, gan Zemessardzes 52.kaujas atbalsta bataljons, sabiedriskā organizācija Bezvēsts.lv un pazudušās sievietes paziņas.

Pirmdien, 6.novembrī, turpinās sievietes meklēšanas pasākumi, un tajos plānots piesaistīt ūdenslīdējus un dronu, lai pārmeklētu teritorijas Jelgavas novadā, Valgundes pagastā.

Valsts policija vērš uzmanību, ka šobrīd ir svarīgi atrast pazudušo sievieti, kā arī turpinās izmeklēšana kriminālprocesā. Savukārt par katru izmeklēšanas detaļu aktīvā izmeklēšanas stadijā šobrīd publiski komentēt nav iespējams.

Laisiet arī: Mežā Jelgavas novadā atrasts Rīgā pazudušā zīdaiņa līķis; mātes meklēšana turpinās

Seko mums arī FacebookDraugiem un X!

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas