Meņģelsone tomēr atsaukusi iesniegumu pievienoties Jaunajai vienotībai

Līdzšinējā veselības ministre Līga Meņģelsone tomēr atsaukusi iesniegumu par pievienošanos Jauno vienotību (JV) veidojošajai partijai Vienotība.

Kopīgā preses pasākumā ar Apvienotā saraksta (AS) Saeimas frakcijas priekšsēdētāju Edgaru Tavaru piektdien, 15.septembrī,  Meņģelsone skaidroja, ka otrdien bija aizpildījusi anketu par pievienošanos Vienotībai, jo bija saņēmusi solījumu par nepieciešamā finansējuma nodrošināšanu veselībai.

Tagad aizejošās valdības ministrei esot tapis skaidrs, ka šī finansējuma tomēr nebūs, tāpēc Meņģelsone iesniegumu par pievienošanos Vienotībai atsaukusi.

Vaicāta par iespēju strādāt gaidāmā jaunā veselības ministra Hosama Abu Meri (JV) birojā, ja Abu Meri uz to aicinātu Meņģelsoni, pašreizējā ministre to tieši nekomentēja, norādot, ka tā būtu cita saruna.

Kā ziņots, JV pārstāvji aģentūru LETA iepriekš informēja, ka Meņģelsone uzrakstījusi iesniegumu par pievienošanos partiju apvienību JV veidojošajai partijai Vienotība.

Aizejošajā valdībā Meņģelsoni veselības ministres amatā virzīja Apvienotais saraksts, bet viņa nebija tajā ietilpstošo partiju biedre.

Plānots, ka topošajā valdībā viņu veselības amatā nomainīs ārsts, Saeimas deputāts Abu Meri, kurš paudis gatavību pie iespējas sadarboties ar Meņģelsoni.

Saeimā piektdien, 15.septembra, paredzēts balsojums par jaunās valdības apstiprināšanu Evikas Siliņas (JV) vadībā.

Lasiet arī: Centrālā laboratorija: Iedzīvotāji izmanto iespēju pierakstīties oktobrī uz valsts apmaksātajām analīzēm

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas