Nedēļas vidū būs apmācies un rudenīgs laiks

Otrdien debesis lielākoties aizklās mākoņi, vien vietām starp tiem izsprauksies kāds saules stars, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs. 

Atsevišķās valsts daļās gaidāms arī lietus, tomēr tas nebūs stiprs vai ilgstošs. Pūtīs lēns vējš. Gaisa temperatūra naktī nebūs zemāka par +1…+6 grādiem (pēc Celsija), taču dienā gaiss iesils līdz +4…+9 grādiem.

Nedēļas vidū būs apmācies un rudenīgs laiks. Joprojām gaidāmi nokrišņi, ceturtdien tie būs intensīvāki, un atsevišķos rajonos lietu brīžiem nomainīs slapjš sniegs, bet austrumos arī sniegs. Tur vietām veidosies 1–4 cm bieza sniega sega, kas saglabāsies līdz nedēļas nogalei. Autovadītājiem jāņem vērā, ka

ceļi atsevišķos posmos būs slideni.

Atmosfēras spiediena izmaiņu dēļ pastiprināsies austrumu, ziemeļaustrumu vējš, kas līča piekrastē kļūs brāzmains. Gaisa temperatūra pārsvarā būs +1…+6 grādu robežās. Vietām valsts ziemeļaustrumos nakts stundās termometra stabiņš noslīdēs zem 0 grādu atzīmes.

Nedēļas izskaņā brīžiem līs, centrālajos un austrumu rajonos sagaidāma arī kāda sniega pārsla. Dienas kļūs siltākas, gaisa temperatūrai sasniedzot +10 grādus.

Seko mums arī FacebookDraugiem un X!

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas