Otrdien Latvijā: Īslaicīgi lieti un pērkona negaisa varbūtība

Darba nedēļas pirmajā pusē laika apstākļus noteiks augsta spiediena apgabals, saule mīsies ar mākoņiem. Otrdien gan naktī, gan dienā vietām īslaicīgi uzlīs, pastāv arī pērkona negaisa varbūtība, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Pūšot lēnam vējam, naktī uz trešdienu dažviet sabiezēs migla, apgrūtinot redzamību! Naktīs gaisa temperatūra saglabāsies +14…+19 grādu robežās. Dienās gaiss iesils līdz +24…+27 grādiem, vēsākam gaisam, ka ierasts, saglabājoties piekrastes rajonos un Kurzemē, tur +20…+25 grādus. 

Nedēļas vidū mākoņu daudzums palielināsies, daudzviet atnesot lietu, vietām lietus būs stiprs un to pavadīs arī pērkona negaiss. Saglabāsies lēns vējš. Un arī gaisa temperatūra būs līdzīgas robežās – naktīs gaiss atdzisīs līdz +14…+19 grādiem, dienas laikā lielākajā valsts daļā gaisa temperatūra pārsvarā būs +22…+27 grādu robežās.

Pēc šī brīža prognozes, nedēļas nogalē daļā valsts teritorijas būs lietains, taču silts laiks. Gaisa temperatūras naktīs saglabāsies +15…+18 grādu robežās, un dienās vietām tā paaugstināsies līdz +27…+28 grādiem.

Jūlija pēdējā nedēļa iesāksies ar lietainu un vējainu laiku.

Lasiet arī: Pujāts: Baltkrievija sūta migrantus, lai atriebtos Latvijai par tās lēmumiem

Seko mums arī FacebookDraugiem un X!

 

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas