Otrdienas rītā gaidāms īslaicīgs lietus un stipras pērkona lietusgāzes austrumos

Otrdien, 13.augustā, vēl naktī un no rīta daudzviet gaidāms īslaicīgs lietus, kā arī dažviet austrumos stipras pērkona lietusgāzes, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Tomēr trešdien laiks uzlabosies, un pēcpusdienā vien vietām austrumos būs neliels lietus. Naktī uz otrdienu lokāli austrumu rajonos sabiezēs migla, kas pasliktinās redzamību! Otrdien pūtīs lēns līdz mērens ziemeļrietumu, rietumu vējš, kas dienā iegriezīsies no ziemeļu puses. Savukārt trešdien vējš pierimsies un pūtīs lēni. Naktīs gaisa temperatūra saglabāsies +12…+15 grādiem, piekrastes rajonos pa kādu grādu augstāk, un diennakts gaišajās stundās termometra stabiņš pakāpsies līdz +20…+24 grādiem.

Nedēļas otrajā pusē caur mākoņiem uzspīdēs kāds saules stars, vietām mākoņi atnesīs lietavas.

Ceturtdien un piektdien dienā temperatūra daudzviet paaugstināsies līdz +24…+27 grādiem.  Brīvdienās vējš atkal kļūs stiprāks, un vietām būs brāzmains. Nakts stundās gaisa temperatūra saglabāsies līdzīgi kā līdz šim, tomēr dienās vietām gaiss iesils virs +25 grādiem. Jaunākās prognozes ir mainīgas, tādēļ sekojiet līdzi jaunākajai informācijai.

Lasiet arī: BNN intervija | Kulbergs: Kā konflikti, nekompetence un ierēdniecība noveda Rail Baltic līdz sabrukuma robežai

Seko mums arī FacebookDraugiem un X!

 

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas