Pie partijām nepiederoša deputāte Grevcova ķluvusi par partijas Apvienība Jaunlatvieši biedri

No partijas Stabilitātei! saraksta 14.Saeimā ievēlētā, bet patlaban vienīgā pie frakcijām nepiederošā deputāte Glorija Grevcova kļuvusi par politiskās partijas Apvienība Jaunlatvieši biedri, turklāt viņa nolēmusi Valsts prezidenta vēlēšanās savu balsi atdot par Apvienotā saraksta (AS) izvirzīto kandidātu Uldi Pīlēnu.

Publiskajā telpā ilgstoši ticis spekulēts par to, ka tieši Grevcovas kā pie frakcijām nepiederošas deputātes balss varētu būt izšķiroša Pīlēna nonākšanai prezidenta amatā.

Paziņojumā medijiem Grevcova norāda, ka

ar partijas Apvienība Jaunlatvieši dibinātājiem sadarbojas jau labu laiku, viņi sevi esot pierādījuši kā uzticami draugi un droši cīņu biedri, kas tāpat kā Grevcova iestājoties par visu Latvijas iedzīvotāju interesēm.

Kā norāda deputāte, partijas mērķis ir izveidot Latviju par skaistu zemi, kurā vēlas dzīvot un justies labi pilnīgi visi patriotiski noskaņotie iedzīvotāji – gan latvieši, gan mazākumtautību pārstāvji.

”Mūsu valsts ekonomikai ir jākļūst neatkarīgākai, ārpolitikai – nelokāmākai un iekšpolitikai – vienotākai – tieši to paredz partijas Apvienība Jaunlatvieši  programma, kuras realizēšanā un turpmākajā pilnveidošanā

es centīšos būt noderīga ar savu ikdienas darbu Saeimā,” norāda Grevcova.

Politiskās partijas Apvienība Jaunlatvieši dibināta šā gada 11.februārī Rīgas Latviešu biedrībā, Rīgā, piedaloties 242 dibinātājiem. Partijas valdes locekļi ir Edgars Dārznieks, Rūdolfs Brēmanis, Artūrs Klēbahs.

Kā vēsta žurnāls Kas Jauns, Grevcova kopš pagājušās vasaras ir ciešā draudzībā ar bijušo diplomātu un brunču mednieka slavu iemantojušo Rūdolfu Brēmani.

Brēmaņa biogrāfija ir skandālu caurvīta. Vispirms viņš uzmanības lokā nonāca ar savām mīlas dēkām, cenšoties savaldzināt vienu daiļavu pēc otras, dažreiz pat vairākas uzreiz.  Pēc tam Rūdolfa Brēmaņa vārds izskanēja daudz nopietnākos skandālos, šoreiz par Latvijas valsts apkrāpšanu, esot diplomātiskajā dienestā, vēsta žurnāls.

Beidzamajos gados Brēmanis bijis viens no aktīvākajiem pretvakcinācijas protestu rīkotājiem,

kā arī iesaistījās politikā, no partijas Katram un katrai saraksta cerot kļūt par Saeimas deputātu, taču nekļuva. Savukārt Grevcova tika ievēlēta 14.Saeima no partijas Stabilitātei! saraksta. Kas Jauns izdevumā norādīts, ka uzreiz pēc ievēlēšanas parlamentā,

viņas reputāciju esot centušies graut anonīmi “labdari”, sociālajos tīklos komentējot, ka  “Latvijas parlamentā ir ievēlēta Rīgā leģendāra prostitūta”, raksta izdevums.

Priekšvēlēšanu laiks tad arī satuvināja Rūdolfu Brēmani un Gloriju Grevcovu. Viņi iepazinušies kādā antivakseru mītiņā, kur Brēmanis nointervējis Gloriju, un tā abu draudzība auga augumā. Viņi nekautrējās sociālajos tīklos publiskot fotogrāfijas un attēlus, kur redzami, kā kopā pusdieno, sporto, apmeklē dažādus pasākumus. Brēmanis bija arī aktīvākais Grevcovas aizstāvis viņas tiesvedības laikā. Abi arī tagad turpina iesaistīties visdažādākajās protesta akcijās, ziņo Kas Jauns.

Lasiet arī: Valsts prezidenta vēlēšanās LPV balsos par Pīlēnu

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas