Policija Liepājā aiztur agresīvu autovadītāju: 2,2 promiļu reibumā un bēgšana no likuma

Liepājā par braukšanu 2,2 promiļu reibumā un bēgšanu no policijas aizturēts autovadītājs, ziņo Valsts policija.

1.maija vakarā patruļas uzmanību, patrulējot Liepājā, Flotes ielā, piesaistīja automašīna “Audi”, kuras vadītājs Oskara Kalpaka ielā pārvietojās ātri nu agresīvi.

Likumsargi deva norādījumus transportlīdzekļa vadītājam apstāties, taču viņš paātrinājās un ignorēja policijas darbinieku likumīgās prasībās.

Automašīnas vadītājs ievērojami pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu, sasniedzot 136 kilometrus stundā, kā arī automašīnas vadītājs pārkāpa vairākus ceļu satiksmes noteikumus.

Automašīnas vadītājs veica transportlīdzekļa apdzīšanu uz dzelzceļa pārbrauktuves, šķērsoja tramvaja sliežu ceļa klātni šim nolūkam neparedzētā vietā, veica priekšā braucoša transportlīdzekļa apdzīšanu un šķērsoja ceļa horizontālo apzīmējumu “nepārtraukta līnija”.

Automašīnas vadītājs apstājās Rīgas ielā, kur konstatēts, ka viņš atradies alkohola reibumā. Veicot alkohola pārbaudi viņa izelpā, konstatēts, ka viņš atradies 2,29 promiļu reibumā.

Policijā atzīmē, ka vīrietis nogādāts policijas iecirknī, kurā bija agresīvs, ignorēja amatpersonas likumīgās prasības, kā arī centās uzbrukt policijas darbiniekam. Vīrietis nepatraukti lamājās ar rupjiem, necenzētiem vārdiem un uz aizrādījumu pārtraukt pretlikumīgās darbības, nereaģēja.

Valsts policijas amatpersonas pret vīrieti sāka administratīvo pārkāpumu procesus. Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu, atrodoties alkoholisko dzērienu ietekmē, ir sākts kriminālprocess.

Lasiet arī: BNN pēta | Garlaicīgā Lietuvas prezidenta vēlēšanu kampaņa kļūst mazliet “pikantāka”

Seko mums arī FacebookDraugiem un X!

 
Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas