Šodien ducinās pērkons; gaiss iesils līdz +23 grādiem

Nedēļas otrajā pusē saule mīsies ar mākoņiem, vietām, galvenokārt valsts austrumos, īslaicīgi nolīs. Ceturtdien, 16.maijā, iespējams sadzirdēsim arī pērkona dārdoņu,vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Vējš pūtīs lēni, tādēļ atsevišķās naktīs dažviet veidosies migla. Naktīs gaiss atdzisīs līdz +7…+13 grādiem, bet dienās lielākajā daļā valsts teritorijas tas iesils līdz +19…+23 grādiem, piektdien vietām termometra stabiņš varētu pat sasniegt +25 grādu atzīmi, vien piekrastes rajonos būs par pāris grādiem vēsāks. Arī sestdien gaidāms ļoti silts un saulains laiks bez nokrišņiem.

Sinoptiķi atzīmē, ka svētdien virs valsts teritorijas gaidāma atmosfēras spiediena pazemināšanās – nokrišņi gaidāmi teju visā Latvijā, vietām Kurzemē lietus būs stiprāks, dažviet iespējamas arī zibens izlādes.

Jaunās nedēļas sākumā īslaicīgi ieplūdīs vēsāks gaiss no ziemeļiem, tāpēc dienās vairs neiesils vairāk par +20 grādiem, taču naktīs un nedēļas otrajā pusē arī dienās gaisa temperatūra saglabāsies līdzīga kā iepriekš.

Lasiet arī: Latvijas hokejisti zaudē Vācijai

Seko mums arī FacebookDraugiem un X!

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas