Strauji saziedots atbalsts Ukrainā cietušam latviešu karavīram

Uldis Volmārs ir latviešu brīvprātīgais karavīrs Ukrainā, kurš pērn frontes tuvumā, sprāgstot kasešu bumbai, guva smagus kājas vēnu bojājumus. Šo traumu rezultātā viņa veselība ir pasliktinājusies – karavīrs tagad palicis bez abām kājām. Ikviens no mums var viņu atbalstīt ar savu iemaksu portālā ziedot.lv.

“Nepieciešams sabiedrības atbalsts, Uldim uzsākot jauno dzīvi – dzīvošanai pansionātā, specializētam sporta ratiņkrēslam un citām vajadzībām, kas atvieglotu turpmāko dzīvi,“ ar šādu lūgumu pie līdzcilvēkiem vērsās Latvijas Radio žurnāliste Ukrainā Indra Sprance.

Uldim Volmāram nepieciešamā izmaksas: pansionāts (daļēji pašvaldības apmaksāts) – 400 eiro mēnesī jeb 4800 eiro gadā;

pretizgulējumu matracis – 200 eiro;

specializēts sporta ratiņkrēsls – 4500 eiro. Kopumā viņa jaunās dzīves pirmajam gadam vajadzīgā summa ir 9500 eiro. Taču būs vēl citi gadi…

Šo ziedojumu pieņemšana portālā tika uzsākta trešdien, 24.maijā. Līdz ceturdienas pusdienlaikam Ulda Volmāra atbalstam bija saziedoti jau 18 tūkstoši eiro. Biedrība Ziedot.lv atgādina, ka tā par ziedojumiem neietur nekādu komisijas vai starpniecības maksu – visa ziedotā nauda 100% apmērā nonāk paredzētajam mērķim.

Lasiet arī: Latvieši Ukrainas atbalstam saziedojuši 38 miljonus eiro

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas