VIDEO | Baidena kampaņa pievienojas “TikTok”, lai uzrunātu jaunos vēlētājus

Baidena kampaņa svētdien, 11.februārī, pievienojās politiski pretrunīgi vērtētajam “TikTok” un debitēja ar ierakstu Superkausa izcīņas laikā. Video bija redzams prezidents Džo Baidens (Joe Biden), kurš atbildēja uz ar amerikāņu futbolu saistītiem jautājumiem, lai atklātu savu jauno kontu, kura mērķis ir uzrunāt jaunos vēlētājus pirms novembrī gaidāmajām prezidenta vēlēšanām, ziņo Politico.

Atbildot uz jautājumu, vai viņš fano par Kanzassitijas “Chiefs” vai Sanfrancisko “49ers”, Baidens ar humora piesitienu teica Filadelfijas “Eagles”, citādi “es gulētu viens”, jo “mana sieva ir Filadelfijas fane”.

@bidenhqlol hey guys♬ Fox nfl theme – Notrandompostsguy

 

Baidena kampaņas lēmums pievienoties sociālajai mediju platformai ticis pieņemts laikā, kad uzņēmums tiek rūpīgi pārbaudīts saistībā ar tā īpašniekiem Ķīnā. Pagājušajā gadā Baltais nams deva rīkojumu valdības aģentūrām dzēst “TikTok” no valdībai piederošajiem tālruņiem un ierīcēm.

Taču šī vietne ir ļoti populāra starp amerikāņiem, kas jaunāki par 30 gadiem un “Pew Research Center” ziņojis, ka 63% jauniešu norādījuši, ka izmanto “TikTok”.

Baidena kampaņa plānojot komunicēt ar vēlētājiem dažādās sociālo mediju platformās, tostarp “TikTok”, “Instagram” un “Truth Social”, taču šis solis nāk laikā, kad Baidens saskaras ar grūtībām iegūt atbalstu tieši jauno vēlētāju vidū, kas ir Demokrātu partijas vēlētāju pamata daļa.

Baidena kampaņa sacīja, ka saistībā ar šo lietotni tiks veikti pastiprināti drošības pasākumi, lai gan “TikTok” mātesuzņēmums “ByteDance” ir paziņojis, ka tas nepieder Ķīnas valdībai un nav tās kontrolē.

2020.gadā Baidena kampaņa izmantoja influencerus, lai platformā “TikTok” popularizētu savu vēstījumu.

Lasiet arī: VIDEO | Baidens apgalvo, ka viņam ar atmiņu viss kārtībā, pēc tam, kad ziņojumā apšaubītas viņa prāta spējas

Seko mums arī FacebookDraugiem un X!

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas