Video | Dagestānā sprādziens un liels ugunsgrēks degvielas uzpildes stacijā; 27 bojāgājušie un daudz ievainoto

Sprādzienā un ugunsgrēkā degvielas uzpildes stacijā Dagestānā, Krievijas dienvidos, gājuši bojā vismaz 27 cilvēki, vēsta BBC.

Sprādziens notika reģiona galvaspilsētā Mahačkalā, 14.augustā plkst. 21.40 pēc vietējā laika. Incidentā, kura precīzs iemesls vēl nav zināms, tika ievainoti vairāki desmiti cilvēku. Attēlos no notikuma vietas redzamas milzīgas liesmas un vairākas ugunsdzēsēju mašīnas.

Krievijas Ārkārtas situāciju ministrija paziņoja, ka nosūtīti aptuveni 260 glābšanas dienestu darbinieki, kā arī lidmašīna, lai evakuētu smagi cietušos uz Maskavu.

Krievijas ziņu aģentūra Interfax ziņo, ka starp bojāgājušajiem ir trīs bērni. Aģentūra piebilda, ka ugunsgrēks ir izplatījies 600 kvadrātmetru platībā un pastāvot turpmāku sprādzienu draudi. Krievijas laikraksts Izvestija citēja kādu aculiecinieku, kurš teicis, ka ugunsgrēks izcēlies automašīnu stāvlaukumā pretī degvielas uzpildes stacijai.

“Pēc sprādziena viss krita uz mūsu galvām. Mēs neko nevarējām redzēt,” teicis aculiecinieks.

Krievijas Izmeklēšanas komiteja paziņoja, ka ugunsgrēks, izcēlies automašīnu apkopes darbu laikā, kam sekojis sprādziens. Komiteja arī norādīja, ka ir ierosināta krimināllieta, lai noskaidrotu notikušā apstākļus.

Lasiet arī: Polijā parādās uzlīmes, kas aicina pievienoties Vāgnera grupējumamKrievijas rubļa vērtība nokritusies līdz 17 mēnešos zemākajam līmenim

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas