VIDEO| Pēc klausītāju pieprasījuma grupa Sudden Lights ierakstīs dziesmu Mūsu mīlestība

Grupa Sudden Lights ciemojoties radio Star FM studijā, klausītājus uzrunājusi ar  dziesmu Mūsu mīlestība. Reaģējot uz klausītāju pieprasījumu, grupa piekritusi dziesmu ierakstīt arī studijā.

 Dziesmu bija plānots klausītājiem prezentēt Otrajā Latvijas mūzikas lielajā koncertā 2. septembrī. Sudden Lights speciāli ir radījusi savu versiju dziesmai Mūsu mīlestība, Otrajam Latvijas mūzijas lielajam koncertam. 

Kā stāsta grupas dalībnieki, koncerta ideja jau sākotnēji bijusi atskaņot labi zināmas latviešu dziesmas jaunā izpildījumā.

Tādēļ grupa savā koncerta repertuārā iekļāvusi arī Čikāgas piecīšu dziesmu Mūsu mīlestība.

Grupa Sudden Lights slaveno dziesmu radio klausītājiem prezentēja akustiski radio Star FM.

Klausītāji tūdaļ metušies jautāt, kur dziesmu var noklausīties.

“Kad viņi sāka dziedāt, es sapratu, ka dziesma ir dabūjusi jaunu elpu! Tā skan pavisam citādi un ļoti mūsdienīgi,” grupas izpildījumu raksturoja raidījuma Zoopasta vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare.

Kad grupa bija izdziedājusi dziesmas pēdējos uzsvarus, raidījuma vadītājs Jānis Romanovskis ieskatījies radio WhatsApp čatā, kurā ikviens klausītājs var dalīties ar ziņām, iespaidiem vai komentāriem.

“Čats burtiski uzsprāga!” sacīja Baiba.

Lai arī dziesma Mūsu mīlestība sākotnēji nebija paredzēts ierakstīt, bet tikai atskaņot vienu reizi Latvijas Otrajā mūzikas lielkoncertā (lielkoncerts.lv) 2. septembrī, grupa piekritusi to ierakstīt arī studijā.

Star FM klausītāji dziesmu Mūsu mīlestība varēs klausīties jau 17. augustā.

Jāatgādina, ka dziesmas oriģināls tapis 1983. gadā. Trimdas latviešu grupas Čikāgas piecīši dziesma Mūsu mīlestība tika iekļauta albumā Par mani, draudziņ, nebēdā!, un smeldzīgi optimistiskā dziesma ātri iekaroja klausītāju sirdis.

Lasiet arī: VIDEO| Iemūžināts “skaidrāks skats” uz Piena ceļu

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas