VIDEO| Uz pāris stundām skolēni mācības nomaina pret jušanu līdzi Latvijas basketbolistiem

Par godu Latvijas basketbola izlases Pasaules kausa ceturtdaļfināla spēlei pret Vāciju, Siguldas Pilsētas vidusskolas audzēkņiem tika dotas divas brīvas stundas, lai noskatītos minēto spēli, vēsta LTV ziņas.

Kā novēroja LTV ziņas, Siguldas Pilsētas vidusskolas skolēni uz laiku mācību grāmatas nomainīja pret fanu atribūtiku un mūzikas instrumentiem.

Acīmredzams, ka skolēni šo dienu gaidīja ar nepacietību.

TV ziņas norāda, ka zālē, kurā tika vērota spēles tiešraide, emociju bija daudz – ovācijas un sajūsma par katru iemesto bumbu pretinieku grozā, kā arī saspringums, kad Vācijas izlase guva pārsvaru.

Viens no basketbola izlases līdzjutējiem Markuss LTV ziņām norādīja, ka ideja par kopīgu spēles skatīšanos skolas zālē aizgūta no kaimiņiem lietuviešiem.

“Lietuvā dažās skolās bija šī ideja īstenota,” skaidroja Markuss un piebilda, ka savu priekšlikumu uzrakstījis Siguldas Pilsētas vidusskolas Instagram kontam, aicinot šāda veida pasākumu organizēt skolas telpās.

Jāpiebilst, ka Siguldas Pilsētas vidusskola nebija vienīgā, kas aktīvi juta līdzi Latvijas basketbola izlasei – sociālā tīkla X (Twitter) lietotāji pastāstīja, ka gan vairākās citās Latvijas skolās, gan arī dažos uzņēmumos tika rūpīgi sekots līdzi šai spēlei.

X lietotāja ar segvārdu Vaivare stāsta, ka “Limbažu Valsts ģimnāzijā visa zāle esot bijusi pilna”.

Tikmēr Linda Vežuka norāda, ka Auces vidusskolā basketbola spēle tika skatīta ne tikai zālēs, bet arī klasēs sporta stundā.

Līdztekus skolēniem arī airBaltic darbinieki juta līdzi Latvijas basketbola izlasei.

Lasiet arī: VIDEO| Latvijas basketbolisti piekāpjas Vācijai un turpinās cīņu par 5.vietu

Lasiet arī: VIDEO| Latvijas basketbolisti piekāpjas Vācijai un turpinās cīņu par 5.vietu

 

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas