Saule mīsies ar mākoņiem un vietām uzlīs

Ceturtdien, 13.jūnijā, mākoņu daudzums dienas laikā būs mainīgs, vietām īslaicīgi līs, kā arī iespējams pērkona negaiss. No rīta pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu, rietumu vējš, dienas gaitā tas kļūs lēnāks. Gaiss iesils līdz +16…+21 grādam, tomēr rīts daudzviet būs itin dzestrs, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Lielu izmaiņu laika apstākļos nebūs arī darba nedēļas izskaņā. Lai arī atmosfēras spiediens pakāpeniski sāks paaugstināties, gan piektdien, gan svētdien vietām īslaicīgi uzlīs, lokāli iespējams veidosies arī negaisa mākoņi, taču sestdiena aizritēs bez būtiskiem nokrišņiem.

Sinoptiķi atzīmē, ka arī vējš pakāpeniski pierims un būs galvenokārt lēns. Līdzīgi kā iepriekšējās naktīs gaiss daudzviet atdzisīs līdz +6…+11 grādam. Dienās tas iesils līdz +16…+21 grādam, tomēr pašā nedēļas izskaņā pakāpeniski atgriezīsies siltums – jau svētdien dažviet termometra stabiņš pakāpsies līdz +25 grādu atzīmei. 

Nākamās nedēļas sākumā turpināsies siltākas gaisa masas ieplūšana mūsu reģionā, bet prognozes Jāņiem vēl ir ļoti mainīgas.

Lasiet arī: Kara gadījumā NBS no pašvaldībām sagaida palīdzību barikāžu veidošanā un iedzīvotāju apbedīšanā

Seko mums arī FacebookDraugiem un X!

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas