VIDEO | Ukrainas karavīri apgalvo, ka Kurskas apgabala Sudžas pilsēta pārgājusi Ukrainas spēku kontrolē

Sociālajos tīklos izpalatās Ukrainas karavīru uzfilmētais video, kurā tiek ziņots, ka Kurskas apgabala Sudžas pilsēta pārgājusi Ukrainas spēku kontrolē.

Video publicēts piektajā dienā, kopš sākta Ukrainas spēku militārā operācija Krievijas Kurskas apgabalā. Ukrainas militārais eksperts Romāns Svitans tikmēr norādījis, ka Krievijas reakcija uz Kijivas militāro operāciju Kurskas apgabalā liecina par apjukumu, ziņo sabiedriskais medijs lsm.lv

Sabiedriskais medijs ziņo, ka portāls “RBK-Ukraina” teikts, ka Krievijas Aizsardzības ministrija izplatīja paziņojumu par naktī notikušo bezpilota lidaparātu uzlidojumu divos Krievijas reģionos, proti Kurskas un Jaroslavļas apgabalos. Kā norāda portāls, Krievijas aizsardzības resora paziņojumā tradicionāli vēstīts par veiksmīgu uzbrukuma atvairīšanu, ministrijai paziņojot par 26 dronu notriekšanu virs Kurskas apgabala un 6 bezpilota lidaparātu neitralizēšanu debesīs virs Jaroslavļas apgabala.

“RBK-Ukraina” vērsusi uzmanību, ka Krievijas Aizsardzības ministrijas paziņojumā netiek minēts par dronu uzbrukumu Kurskas apgabalam kaimiņos esošajam Ļipeckas apgabalam, par ko ziņojušas vietējās varasiestādes.

Lasiet arī: Ziņo par dronu uzbrukumu Ļipeckas apgabalam Krievijā

Seko mums arī FacebookDraugiem un X!

 
Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas