Nedēļas sākums Latvijā būs mierīgs – bez nokrišņiem un ar vasarīgu siltumu

Jaunās nedēļas sakumā laika apstākļus noteiks augsta spiediena apgabals, mākoņu daudzums pakāpeniski mazināsies un nokrišņi nav gaidāmi, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Teju visā valsts teritorijā vējš būs lēns, galvenokārt nakts un rīta stundās atsevišķos rajonos veidosies migla, kas pasliktinās redzamību. Naktīs gaiss atdzisīs līdz +8…+14 grādiem, vietām piekrastē būs par kādu grādu siltāk. Dienas vēl arvien būs vasarīgi siltas, otrdien gaisam iesilstot līdz +21…+26 grādiem.

Nedēļas vidū laika apstākļi būtiski nemainīsies, saglabāsies sauss un silts laiks. Naktīs gaisa temperatūra paliks līdzīga, kā līdz šīm, pārsvarā saglabājoties +10…+15 grādu robežās, un dienās termometra stabiņš valsts lielākajā daļā pieturēsies virs +20 grādu atzīmes, vietām sasniedzot arī +25 grādus.

Pēc šī brīža prognozes, arī nedēļas nogalē un nākamās nedēļas sākumā saglabāsies mierīgs laiks – būtiski nokrišņi nav gaidāmi, tomēr dienas paliks nedaudz vēsākas, daudzviet gaiss neiesils vairāk par +20 grādiem.

Lasiet arī: Briškens – problemātisks, bet izdevīgs vairogs premjerei pret kritiku, Rajevskis komentē Siliņas darbu

Seko mums arī FacebookDraugiem un X!

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas