Annas Jansones vīrs Juris dalās ar emocionālu ierakstu un lūdz palīdzību apbedītāju meklēšanā

“Diemžēl, diemžēl… Jāsaka, ka Anna ir gājusi bojā. Diemžēl…,” pēc policijas paziņojuma par Kalnciema pagasta Mežmaļos atrastām cilvēka mirstīgajām atliekām, kas varētu atbilst pērn novembrī pazudušās Annas Jansones aprakstam,  sociālaja tīklā “X” raksta viņas vīrs Juris Evertovskis.

Tāpat viņš jautā: “Ieteiksiet labus apbedītājus? Steigas jau vairs īsti nav… Gribētos šoreiz izdarīt korekti, lai viss ir gludi…”

BNN jau ziņoja, ka Valsts policija svētdien ir saņēmusi informāciju par atrastām cilvēka mirstīgajām atliekām un mantām, kas pēc pazīmēm, iespējams, atbilst pērn novembrī pazudušās Annas Jansones aprakstam, ziņo likumssargi.

Policija ir sākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 13.nodaļas un noteikusi ekspertīzes, lai identificētu līķi.

Mirstīgās atliekas uzietas Kalnciema pagastā vien pāris kilometru attālumā no vietas, kur pērn novembrī atrada automašīnu ar mirušo Annas bērniņu. Apvidus iepriekš bija pārmeklēts, bet konkrētajai vietai masveida meklēšanas pasākumu laikā nebija fiziski iespējams piekļūt, jo tur bija ūdens, vēsta lsm

Mirstīgās atliekas atrada kāds iedzīvotājs.

1989.gadā dzimusī Jansone ar 2023.gadā pasaulē nākušo meitu Luīzi Evertovsku 2023.gada 1.novembra rītā ap plkst.9 izgāja no savas dzīves vietas Rīgā, Pētersalas ielā. Viņām neatgriežoties mājās, tika sākti meklēšanas pasākumi. Noskaidrojās, sieviete ar bērnu pametusi dzīvesvietu ar nomas automašīnu.

2.novembrī, turpinot meklēšanas pasākumus, meža masīvā Jelgavas novadā, Valgundes pagastā policijas darbinieki atrada nomas automašīnu “Toyota Corolla”, kuras salonā bija miris minētais zīdainis. Vēlāk ekspertīzē noskaidrojās, ka bērns miris no zīdaiņu pēkšņās nāves sindroma. Vardarbības pazīmes bērnam netika konstatētas, kā arī organismā netika atrastas ķīmisku vielu paliekas.

Savukārt 1989.gadā dzimusī Jansone atrasta netika. Viņas vīrs nerimstoši turpināja aktīvus dzīvesbiedres meklēšanas pasākumus, aicinot tajos brīvprātīgi iesaistīties arī citus.

Seko mums arī FacebookDraugiem un X!

 
Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas