Apgrūtināta braukšana uz ceļiem Jēkabpils, Daugavpils un Krāslavas apkaimē

Braukšanas apstākļi ceturtdien apgrūtināti uz autoceļiem Jēkabpils, Daugavpils un Krāslavas apkaimē, jo tur snieg un ceļi apledo – informē VSIA Latvijas valsts ceļi (LVC) pārstāvji. Autovadītājiem jābūt piesardzīgiem, jāizvēlas atbilstošs braukšanas ātrums un distance.

Apgrūtināti braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir Daugavpils šosejas (A6) posmā no Jēkabpils līdz Daugavpilij un Daugavpils šosejas (A6) posmā no Daugavpils līdz Izvaldai. Tāpat apgrūtināti braukšanas apstākļi ir uz autoceļa Krievijas robeža (Grebņeva) – Rēzekne – Daugavpils – Lietuvas robeža (Medumi) jeb A13 posmā no Špogiem līdz Lietuvas robežai pie Medumiem.

Slidenos autoceļu posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Lai uzlabotu apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos ir iesaistītas pavisam 32 Latvijas Autoceļu uzturētāja tehnikas vienības.

Lasiet arī: Gaidāma pirmā sniega sega, taču nedēļas izskaņā kļūs siltāk

LVC atgādina, ka autoceļu ziemas uzturēšanas sezona valsts ceļu tīklā ir no 16.oktobra un ilgst līdz 15.aprīlim. Minētajā laikā autoceļu dienesti īpaši uzmanīgi seko laika apstākļu ietekmei uz autoceļu stāvokli, lai savlaicīgi veiktu to attīrīšanu no sniega un veiktu pretapledojuma apstrādi. Ziemas sezonā ceļu uzturētāji ir mobilizēti darbam visu diennakti.

Seko mums arī FacebookDraugiem un X!

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas