Ceturtdien gaiss būs sauss, tomēr mākoņains un vējains

Ceturtdien, 24.oktobris, laiks būs sauss, tomēr lielākoties mākoņains. Saglabāsies mērens rietumu, dienvidrietumu vējš brāzmās līdz 14 m/s. Maksimālā gaisa temperatūra dienā būs +10…+14 grādi, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Piektdienas nakts būs itin mākoņaina, bet dienā debesis brīžiem skaidrosies, arī būtiski nokrišņi nav gaidāmi. Vējš kļūs lēnāks un naktī gaiss atdzisīs līdz +9…+12 grādiem, dienā iesils līdz +10…+14 grādiem.

Arī brīvdienās – gan sestdien gan svētdien starp mākoņiem brīžiem uzspīdēs saule, bet vietām arī īslaicīgi uzlīs. Naktī uz sestdienu būs dzestrs, gaiss atdzisīs līdz +2…+8 grādiem, bet naktī uz svētdienu un dienās gaisa temperatūra būs līdzīga kā līdz šim. 

Nākamās nedēļas pirmajā pusē, pastiprinoties ciklona ietekmei, laikapstākļi izmainīsies, plašākā teritorijā atnesot lietu, kā arī brāzmaināku vēju. Iespējams, ka nedēļas otrajā pusē, gaisa temperatūrai pazeminoties, sagaidīsim pa kādai slapjai sniega pārslai, tomēr jāņem vērā, ka prognozes var būt mainīgas, norāda sinoptiķi.

Lasiet arī: Siliņa: Gadījums ar “militarizētās tēlniecības kompozīciju” Ādažos rada bažas par grūti savāktā finansējuma izlietojum

Seko mums arī FacebookDraugiem un X!

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas