Latvijā turpinās spēcīgi snigt

Ceturtdien, 18.janvārī, debesis aizklās bieza mākoņu sega, līdz dienas vidum daudzviet snigs, vietām austrumos stipri.

Pēcpusdienā nokrišņi mitēsies un debesis no rietumiem pakāpeniski skaidrosies, ļaujot uzspīdēt saulei. Pūtīs mērens dienvidaustrumu, dienvidu vējš, kas pakāpeniski iegriezīsies no rietumiem, dienvidrietumiem un pēcpusdienā piekrastē pastiprināsies brāzmās līdz 15 m/s. Minimālā gaisa temperatūra naktī būs -4…-9 grādi, austrumu rajonos -10…-12 grādi, bet dienā gaisa temperatūra būs +1…-4 grādu robežās, austrumu rajonos -5…-7 grādi.

Piektdien, 19.janvārī, debesīs būs mainīgs mākoņu daudzums. Nakts aizritēs bez būtiskiem nokrišņiem, tomēr dienā vietām gaidāms sniegs, Kurzemes ziemeļos pat stiprs. Vējš joprojām pūtīs no rietumu puses, piekrastē tas būs stiprāks un brāzmās sasniegs 15-18 m/s! Minimālā gaisa temperatūra naktī -6…-11 grādi, piekrastes rajonos par kādu grādu siltāk, taču dienā termometra stabiņš jūras piekrastē varētu pakāpties līdz +1 grādu atzīmei.

Arī nedēļas izskaņā pieturēsies sals, kaut daļā valsts snigs, tāpat pūtīs brāzmains vējš. Jaunākās prognozes liecina, ka jaunnedēļ stabilo salu nomainīs siltāks laiks, sniegs pāries lietū un ciklonu ietekmē bieži būs vējains.

Lasiet arī: Rinkēvičs: Pārdomāti, racionāli un bez nolemtības sajūtas ir jāgatavojas visiem scenārijiem

Seko mums arī FacebookDraugiem un X!

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas