Pēc aresta Atlantā publiskots vēsturisks Trampa fotoattēls

Piektdien, 25.augustā, bijušais ASV prezidents Donalds Tramps ticis arestēts Džordžijā saistībā ar apsūdzībām sazvērestībā, lai apgāztu štata 2020.gada vēlēšanu iznākumu. Tas ir pirmais gadījums, kad bijušais ASV prezidents tiek pie cietumā uzņemta fotoattēla, ziņo BBC.

Šodien BNN jau ziņoja, ka Tramps Džordžijā apcietināts un atbrīvots pret drošības naudu. Trampam nācās samaksāt drošības naudu 200 000 ASV dolāru apmērā, lai viņu atbrīvotu no Atlantas cietuma, kamēr viņš gaida tiesu.

Tas bija viņa ceturtais arests krimināllietā piecu mēnešu laikā, bet šis bija viņa pirmais “mugshot” jeb cietumā uzņemts fotoattēls.

Vēlāk Tramps pirmo reizi kopš 2021.gada janvāra publicējis ziņu vietnē X, agrāk Twitter. Viņš dalījās ar savas tīmekļa vietnes adresi un bildi no policijas iecirkņa ar lielajiem burtiem pievienotu tekstu:

“Iejaukšanās vēlēšanās. Nekad nepadoties!”

Viņš pievienojas to amerikāņu sabiedrībā pazīstamu personu rindām, kuriem ir aresta fotogrāfijas, tostarp Frenks Sinatra (Frank Sinatra), Als Kapone (Al Capone) un Mārtins Luters Kings jaunākais (Martin Luther King Jr).

BNN jau ziņoja, ka 21.augustā, bijušais ASV prezidents Donalds Tramps paziņojis, ka brīvprātīgi padosies prokuratūrai Atlantā. Bijušajam ASV prezidentam Donaldam Trampam un viņa 18 sabiedrotajiem izvirzītas apsūdzības par mēģinājumu apgāzt savu sakāvi 2020.gada vēlēšanās Džordžijas štatā.

Lasiet arī: Tramps Džordžijā apcietināts un atbrīvots pret drošības nauduTramps sola kapitulēt saistībā ar apsūdzībām Džordžijas štatā

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas