Sestdien satiksmes negadījumos cietuši 2 gājēji un 3 elektrisko skrejriteņu vadītāji

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas ceļiem cietis 21 cilvēks, tostarp divi gājēji un trīs elektrisko skrejriteņu vadītāji informē Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Divi negadījumi, kuros cietuši elektroskrejriteņu vadītāji, notikuši Kurzemes reģionā, bet viens – Rīgas reģionā, savukārt abi negadījumi ar cietušajiem gājējiem reģistrēti Rīgas reģionā.

Pēc kādas autoavārijas Zemgalē cietušo atbrīvošanai bija nepieciešams piesaistīt ugunsdzēsējus glābējus. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) aģentūra LETA uzzināja, ka

plkst.18.46 saņemts izsaukums uz Dobeles novada Bērzes pagastu, kur bija notikusi divu vieglo automašīnu sadursme.

Ugunsdzēsēji glābēji ar hidrauliskajiem instrumentiem no vienas automašīnas atbrīvoja iespiestu cilvēku, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam (NMPD). Vēl viens cilvēks no šīs automašīnas tika nogādāts līdz NMPD mediķiem. Pēc tam VUGD sakārtoja ceļa braucamo daļu un devās prom.

Kopumā diennakts laikā Latvijā reģistrēti 97 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 16 bijuši ar cietušajiem, bet viens – ar bojāgājušo.

Iepriekš jau vēstīts, ka negadījums ar bojāgājušo notika Limbažu novadā, kur ap plkst.15.30 no autoceļa Kocēni-Limbaži-Tūja nobrauca un gāja bojā motocikla vadītājs.

Lasiet arī: Bolt ierobežo pārgalvīgus skrejriteņu braucējus

 
Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas