Sniega sega Latvijā kļūs vēl biezāka

Nedēļas vidū laikapstākļus Latvijā turpinās ietekmēt vairāku ciklonu darbība  – brīžiem snigs un puteņos, vējš būs brāzmains un bieži mainīs virzienu. Otrdien, 16.janvārī, tas galvenokārt pūtīs no ziemeļiem, ziemeļrietumiem, bet trešdien no dienvidiem, dienvidaustrumiem.

Visstiprākais vējš būs piekrastes rajonos – gaidāms, ka otrdien rīta pusē tas vēl dažviet piekrastē brāzmās sasniegs 20 m/s! Virs valsts teritorijas turpinās dominēt aukstā gaisa masa no ziemeļiem. Minimālā gaisa temperatūra nakts stundās daudzviet saglabāsies -6…-14 grādu robežās, bet nakts uz trešdienu būs aukstāka – vietām austrumu daļā termometra stabiņš varētu noslīdēt līdz -17 grādu atzīmei. Nedēļas vidū diennakts gaišajā laikā termometra stabiņš saglabāsies zem 0 grādu atzīmes, dažviet austrumos gaisam neiesilstot vairāk par -10 grādiem.

Arī nedēļas otrajā pusē un nākamās nedēļas iesākumā laikapstākļi saglabāsies līdzīgi – vietām sagaidīsim nokrišņus, brīžiem piekrastē vējš būs brāzmaināks, un dienās gaiss neiesils vairāk par +2 grādiem

Lasiet arī: Pēdu masāžas. Pozē pie ēkām. KNAB vērtēs Šlesera un citu Saeimas deputātu braucienu uz Ķīnu

Seko mums arī FacebookDraugiem un X!

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas