Teilore Svifta paziņo, ka ASV prezidenta vēlēšanās balsos par Kamalu Harisu

Teilore Svifta (Taylor Swift) otrdienas, 10.septembra, vakarā “Instagram” ierakstā atbalstīja Kamalas Harisas (Kamala Harris) kandidatūru uz prezidenta amatu neilgi pēc tam, kad noslēdzās Harisas un Donalda Trampa (Donald Trump) prezidenta debates, sakot, ka viņa ir veikusi savu “izpēti”, ziņo britu raidsabiedrība BBC.

“2024.gada prezidenta vēlēšanās es balsošu par Kamalu Harisu un Timu Valcu,” viņa paziņoja. “Es balsošu par @kamalaharris, jo viņa cīnās par tiesībām un jautājumiem, kurus, manuprāt, var izcīnīt tikai karotājs.”

Svifta nosauca Harisu par “stabilu, talantīgu līderi”.

“Es ticu, ka mēs šajā valstī varam paveikt daudz vairāk, ja mūs vadīs miers, nevis haoss,” viņa rakstīja.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

Teilore Svifta paziņoja par jaunumiem ar fotogrāfiju ar savu kaķi, parakstot to “Childless Cat Lady” (Bezbērnu kaķu dāma), atsaucoties uz Trampa viceprezidenta amata kandidāta Džeidī Vensa (JD Vance) 2021.gada piezīmēm, kas izpelnījās negatīvu reakciju, kad viņš nosauca tādus demokrātus kā Harisa par “bezbērnu kaķu dāmām, kas ir nožēlojamas savā dzīvē”.

Svifta uzslavēja Harisas izvēlēto viceprezidenta amata kandidātu, Minesotas gubernatoru Timu Volcu (Tim Walz), kurš, viņasprāt, “jau gadu desmitiem iestājas par LGBTQ+ tiesībām, mākslīgo apaugļošanu un sievietes tiesībām uz savu ķermeni”.

Viņa paskaidroja, ka viņas lēmumu publiski dalīties ar saviem balsošanas plāniem daļēji izraisīja mākslīgā intelekta ģenerēts attēls, kurā viņa bija nepatiesi attēlota kā Trampa atbalstītāja un kuru Tramps publicēja savā mājaslapā.

Svifta ir viena no vairākām slavenībām, kas atbalsta Harisu, tostarp dziedātāji Džons Ledžends un Olīvija Rodrigo, aktieris Džordžs Klūnijs un režisors Spaiks Lī.

Savā ierakstā Svifta aicināja vēlētājus, kuri vēlēšanās piedalīsies pirmo reizi, reģistrēties un sacīja, ka ievietos saiti ar plašāku informāciju par balsošanu.

“Esmu veikusi savu izpēti, un esmu izdarījusi savu izvēli,” viņa teica, piebilstot, ka izvēle paliek katra paša ziņā.

Svifta arī 2020.gada vēlēšanās, mēnesi pirms balsošanas, pauda atbalstu demokrātu kandidātam Džo Baidenam.

Sviftas, kurai ir 283 miljoni “Instagram” sekotāju, ieraksts 30 minūšu laikā pēc paziņojuma publicēšanas saņēma vairāk nekā divus miljonus “patīk”.

Lasiet arī: Viedoklis: Sprūdam laiks iet mājās

Seko mums arī FacebookDraugiem un X!

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas