Twitter atteiksies no putna logo

Twitter īpašnieks, miljardieris Īlons Masks (Elon Musk) paziņojis, ka sociālā platforma atteiksies no ierastā zilā putniņa logotipa, vēsta Politico.

Ja var ticēt Maska svētdien, 23.jūlijā, publicētajam ierakstam mikroblogošanas vietnē Twitter, zīmolu gaida pārmaiņas. Masks rakstīja: “Drīz mēs sacīsim ardievas Twitter zīmolam, un, ar laiku, visiem putniem.”

Turklāt pārmaiņas varētu notikt jau pirmdienā, 24.jūlijā. Masks norādījis, ka gadījumā, ja tiks piedāvāts labs logo ar burtu “X”, tas varētu uzreiz aizstāt zilo putniņu. Saskaņā ar Reuters rīcībā esošo informāciju,

Masks Twitter Spaces audiočatā sacījis, ka logo bija jānomaina jau sen.

Visticamāk, ka “X” saistīts ar Twitter oficiālo nosaukumu X Corp.

Zīmola pārveide ir jaunākās pārmaiņas Twitter, kopš Masks 2022.gada oktobrī par 44 miljardiem iegādājās uzņēmumu. Pēc pārņemšanas Masks ieviesis virkni pretrunīgi vērtētu izmaiņu Twitter darbībā, un arī atlaidis lielu daļu darbinieku. Piemēram, jūlija sākumā miljardieris ierobežoja ierakstu skaitu, ko lietotāji var apskatīt dienas laikā. Saskaņā ar ierobežojumiem, apstiprinātie lietotāji var izlasīt līdz 6000 ierakstiem dienā, parastie lietotāji līdz 600 ierakstiem, savukārt jaunie lietotāji – vien 300 ierakstus dienā.

Jūnijā par Twitter izpilddirektori kļuva Linda Jakarino (Linda Yaccarino). Ieceļot viņu amatā, Masks informēja, ka Jakarino galvenokārt strādās ar uzņēmējdarbības daļu, kamēr viņš pats turpinās darboties ar dizainu un tehnoloģijām.

Lasiet arī: Masks draud uzsākt tiesvedību pret Meta

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas