VIDEO | “Garu Pagrabs” izdod albumu un aicina visus atbrīvoties

Metālmūzikas apvienība “Garu Pagrabs” izdod jauno, pēc skaita otro studijas albumu “Bara Gūstā” un prezentē videoklipu albuma tituldziesmai “Pagrabā Ar Gariem”.

“Albuma tapšanas laikā “Garu Pagrabs” ir paplašinājis savus radošos horizontus, uzņemot grupā jaunu vokālistu un basģitāristu, nostabilizējot sastāvu. Albums iezīmē jaunu muzikālo virzienu un joprojām saglabā “Garu pagrabam” raksturīgo – apvieno tradicionālas latviešu tēmas, vērtību atklāsmes, dzīves atziņas un modernās pasaules problemātiku, atšifrējot to enerģiskā metāla mūzikas ietvarā,” BNN komentē grupas pārstāvji.

Šis albums ir par čaulu personībām, kuras guļ zem sabiedrības spiediena gluži kā zem hidrauliskās preses. Albumu caurvij vēstījums-aicinājums izrauties no šī tvēriena, skaidro mākslinieki. 

“Ļoti iespējams, ka mūsu mūziku vieglāk klausīties sākumā ir smagā metāla faniem, tomēr šis albums ir veidots tā, lai rezonētu ikvienas mūzikas fanu ausīm. Uzsvaru likām ne vien uz mūziku, bet  uz idejām un vārdiem, “ saka grupas pārstāvji. 

Latvijas Rokmūzikas Asociācijas pārstāvis Jānis Bukums par grupu izsakās šādi: “Grupai “Garu Pagrabs” acis deg, kā īstiem rokenrola velniem! Dedzība ar kādu viņi muzicē neviļus mani atgriež pagātnē, kad roks mūziķiem bija ne tikai mūzika, bet visa viņu dzīve!”

Sadarbībā ar mūzikas industrijā pazīstamajiem māksliniekiem – ierakstu inženieri Kārli Šteinmani, videoklipa režisoru Nilu Vārtiņu, fotogrāfu Juri Justu un vizualizāciju autoru Emīlu Ernestu “Miko” Rodi.

Albums “Bara Gūstā” ir pieejams visās lielākajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Tā prezentācijas koncerts notiks 25. aprīlī Latvijas 1. Rokkafejnīcā. 

Garu pagrabs, metāls, mūzika, mūziķi, māklsinieki
Foto: Publicitātes

Grupa “Garu Pagrabs” sastāv no pieciem mūziķiem:  Aksels Broks (vokāls, ģitāra), Dāvis Bērziņš (solo ģitāra), Artis Broks (ģitāra), Roberts Ēriks Sniedze (basģitāra), Kaspars Lucis (bungas).

Seko mums arī FacebookDraugiem un X!

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas