VIDEO | Ukraina nopēlusi Džeradu Leto par prokrieviski noskaņotu izlēcienu

Nedēļas nogalē ukraiņus saniknoja Oskara balvas ieguvēja, grupas “Thirty Seconds to Mars” solista Džerada Leto (Jared Leto) izteikumi pagājušās nedēļas koncerta laikā Belgradā, kad viņš pauda nožēlu par to, ka nevar koncertēt Krievijā, pirmdien, 14.oktobrī, ziņo “Politico”.

Leto, kurš 2014.gadā saņēma “Oskaru” kā labākais otrā plāna aktieris, iepriekš ir atbalstījis Ukrainu, kas pretojas Putina agresijai.

Vairākos video no koncerta, kurus nedēļas nogalē publicēja fani, Leto jautāja, cik daudz skatītāju auditorijā ir no Krievijas, un pēc skaļiem saucieniem teica, ka viņš auditorijā “šovakar sajuta krievu enerģiju”.

Pēc tam mūziķis sacīja, ka viņam pietrūkst Krievijas un ka viņš apmeklēs Krieviju, kad “visas šīs problēmas būs beigušās”, ar to domājot karu Ukrainā.

“Mēs atgriezīsimies Serbijā, mēs dosimies uz Sanktpēterburgu, uz Maskavu, mēs iegriezīsimies Kijivā, mēs ballēsimies un izklaidēsimies kopā ar visiem tā, kā tam vajadzētu būt,” sacīja Leto.

Ukrainas Ārlietu ministrija svētdien paziņojumā norādīja, ka Leto “krievu enerģijas sajušana” un viņa vēlme uzstāties Krievijā “ir apvainojums tiem, kas upurē dzīvības, lai aizstāvētu brīvību”.

“Krievijai nevar piekāpties, kad tā turpina mēģinājumus atrisināt Ukrainas pastāvēšanas “problēmu”,” sacīja ministrija.

 

Lasiet arī: Zelenskis: ziemeļkorejieši Ukrainā cīnās kopā ar krieviem

Seko mums arī FacebookDraugiem un X!

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas