VIDEO| Milzu skropstas uz vilciena? Maybeline skropstu tušas reklāma pārsteidz cilvēkus

Nesen sociālo tīklu lietotājus un skaistuma entuziastus patīkami pārsteigusi kosmētikas zīmola Maybelline jaunā reklāmas kampaņas video, kurā redzams, kā Londonas metro vilcienam tiek “uzkrāsotas skropstas” ar Maybelline skropstu tušu.

Maybelline pārstāvji publiskajā telpā norādījuši, ka “vairākums kosmētikas un skaistuma entuziastu kvēlākais sapnis ir garas un kuplas skropstas”, un tieši tāds esot bijis reklāmas kampaņas moto.

Šobrīd video visās sociālo tīklu platformās ir noskatījušies vairāki miljoni cilvēku visā pasaulē. Video sākumā redzama Londonas metro stacijas pietura, kurā iebrauc vilciens, kas ir aprīkots ar milzīgām mākslīgajām skropstām. Fonā ir Maybelline skropstu tušas Sky High reklāma ar 3D skropstu tušas birstīti.

Kad vilciens apstājas stacijā, tā skropstas “uzkrāso” milzu skropstu tušas birstīte.

Tālāk video redzams kā milzu skropstu tušas birstīte iznirst no kādas ēkas un “uzkrāso” divstāvu autobusa skropstas. Reklāmas rullītis tik ļoti iepaticies sociālo tīklu lietotājiem, ka vairākums ir vēlējies nofotografēties pie milzu skropstu tušas un sabiedriskā transporta ar mākslīgajām skropstām.

Taču kā vēlāk atklājuši vairāki Londonā dzīvojošie sociālo tīklu lietotāji, ierodoties konkrētajās vietās, kas redzamas video, cilvēki konstatējuši, ka tur nav nekādas skropstu tušas vai sabiedriskā transporta ar milzu skropstām.

Vēlāk uzņēmums publiskajā telpā norādījis, ka video ir izveidots virtuālajā realitātē – proti nevar aiziet un apmeklēt vai nofotografēties pie ēkas ar cilvēka izmēra skropstu tušas birstīti. Vairākums sociālo tīklu lietotāji pauduši, ka “paklanās” Maybelline mārketinga komandai – video izskatās tik reālistisks, ka grūti noticēt, ka tas ir radīts ar programmu palīdzību, nevis dekorāciju.

Jāpiebilst, ka Maybelline nav pirmais zīmols, kas izmanto virtuālo realitāti, lai reklamētu savu produkciju. Nesen arī luksusa zīmols Jacquemus izveidoja līdzīgu reklāmas kampaņu – video redzams kā Parīzes ielās izvietoti spilgtas krāsas ādas maki autobusa lielumā.

Lasiet arī: Obligātās ķiveres – tikai nepilngadīgiem, skaidro ministrs

 

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas