Lēns vējš, migla un lietus: ceturtdienu pārklās bieza mākoņu sega

Līdzīgi kā aizvadītajās dienās, arī  ceturtdien debesis aizklās bieza mākoņu sega, ir gaidāmi nokrišņi,vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Dienā mūsu teritoriju sasniegs jauna un plaša nokrišņu zona no dienvidiem, kas daudzviet atnesīs lietu. Vējš lēni līdz mēreni pūtīs no ziemeļaustrumiem, un gaiss iesils vien līdz +8…+13 grādiem. 

Nokrišņu zona, kas mūs sasniegs ceturtdien, visā valstī atnesīs lietu arī naktī uz piektdienu, dienā, turpretī, uzlīs tikai vietām. Naktī gaiss atdzisīs līdz +6…+11 grādiem, dienā nebūs siltāks par +9…+13 grādiem.

Nedēļas nogalē nokrišņu būs krietni mazāk, laiks kļūs sausāks un saulaināks.  Naktis būs dzestras, daudzviet gaisa temperatūra pazemināsies līdz +2…+4 grādiem, tamdēļ zāles virskārtā atkal gaidāma salna 0…-2 grādiem, bet piekrastē būs nedaudz siltāks. Dienās gaisa temperatūra būs līdzīga kā līdz šim.

Šobrīd prognozes liecina, ka jaunnedēļ mūsu teritorijā varētu ieplūst siltāka gaisa masa, līdz ar to gaisa temperatūra nedaudz paaugstināsies, pietuvojoties pat +20 grādiem.

Lasiet arī: Rīgas iedzīvotāji bez drošības garantijas: patvēruma vietu skaits nepietiekams

Seko mums arī FacebookDraugiem un X!

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas