Emanuels Makrons demonstrē politiskos muskuļus

Francijas prezidents Emanuels Makrons (Emmanuel Macron) trešdien, 20.martā, demonstrēja savus muskuļus, publiskojot fotogrāfijas, kurās redzams viņa spēks darbībā. Attēli, ar kuriem viņa oficiālais fotogrāfs dalījās sociālajā tīklā “Instagram”, atspoguļo Makrona neseno nostājas maiņu pret Krieviju, no dūjas kļūstot par vanagu, ziņo britu raidorganizācija BBC

Pēc prezidenta Makrona boksēšanās fotogrāfiju publicēšanas, sociālajos tīklos uzvirmoja atsauces uz filmu “Rokijs” un diskusijas par iespējamiem fotogrāfiju uzlabojumiem. Daži apšaubīja Makrona bicepsu lielumu, savukārt sacīja, ka fotogrāfijās Makrons attēlots, gatavojoties cīņai pret Putinu.

Pagājušajā ceturtdienā, uzstājoties Francijas televīzijā, viņš brīdināja, ka Krievija cenšas paplašināt savu varu un tagad neapstāsies.

“Ja mēs atstāsim Ukrainu vienu, ja ļausim Ukrainai zaudēt šo karu, tad Krievija noteikti apdraudēs Moldovu, Rumāniju un Poliju,” viņš sacīja.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Soazig de la Moissonnière (@soazigdelamoissonniere)

 

Pazīstamais sabiedrisko attiecību eksperts Gaspars Gancers (Gaspard Gantzer) laikrakstam “Nice-Matin” sacīja, ka prezidents vēlas, lai attēli parādītu, “ka viņš ir tāds pats francūzis, kā jebkurš cits… ka viņš ir lieliskā fiziskā formā… ka viņš vēlas cīnīties”.

Raidorganizācija “CNews” aprakstīja Makrona fotogrāfijas kā tādas, kas attēlo apņēmīgu līderi, kurš ir gatavs stāties pretī izaicinājumiem, ar niknu skatienu un kaujas gatavībā, “it kā viņš būtu apņēmības pilns uzvarēt savus pretiniekus.”

Francijas iknedēļas sieviešu žurnāls “Femme Actuelle” sniedza daudz glaimojošāku viedokli, norādot, ka fotogrāfijas ir “trāpīgas”, kā arī norādīja uz izteiktajiem bicepsiem.

Fotoattēli izpelnījās kritiku no atsevišķām Francijas aprindām,

opozīcijas Zaļo deputātei Sandrīnai Ruso (Sandrine Rousseau) vietnē “X” tos nodēvējot par “politikas postu”. Francijas laikraksts “Le Figaro” norādīja, ka, lai gan poza foto, šķiet, izdevīgi, tās esot kā apsmiekls.

Makrons ir viens no tiem politiķiem, kuri labprāt izrāda savu sportisko meistarību, tendence, ar kuru mēdz lepoties arī prezidents Putins, kurš ir publicējis foto, kur jāj uz zirga ar kailām krūtīm, parāda spēku hokeja laukumā un izlaiž džudo DVD.

Makrons jau iepriekš nonāca avīžu virsrakstos ar ļoti fotogrāfiju, kurā viņš bija atpogātā kreklā.

Viņa sieva novembrī sacīja, ka Makrons divas reizes nedēļā trenējas boksā.

Lasiet arī: Makrons neizslēdz iespēju nosūtīt Rietumu karaspēku uz Ukrainu

Seko mums arī FacebookDraugiem un X!

Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas