Pēc aizdomām par vardarbību ģimenē Dzelzs vilks pārtrauc sadarbību ar bundzinieku

Pēc grupas “Dzelzs vilks” bundzinieka Mārča Judža bērnu mātes un bijušās sievas Rūtas Judzes “Facebook” ieraksta par abu šķiršanos, arī pati grupa ir nākusi klajā ar paziņojumu par publiski izskanējušajām apsūdzībām par grupas biedru.

“Godājamie Dzelzs vilka draugi un Latvijas sabiedrība! Ņemot vērā publiski izskanējušās apsūdzības pret mūsu bundzinieku Mārci Judzi, darām zināmu savu nostāju, ko daudzi ir lūguši. Saskaņā ar grupai pieejamo informāciju, pret Mārci līdz šim vērstās apsūdzības viņa un sievas tiesvedībā tiesas ceļā ir atspēkotas un mēs uzticamies Latvijas tiesībsargājošu iestāžu lēmumiem, turpināsim to darīt vienmēr,” teikts grupas Facebook ierakstā 
 
“Mūsu rīcībā arī nav informācijas, kas liecinātu, ka pret Mārci vērstajām apsūdzībām ir patiess pamats. Tomēr, ņemot vērā, ka tiesas process turpinās, esam pieņēmuši lēmumu pārtraukt sadarbību ar Mārci līdz apsūdzības pret viņu pilnībā atspēkojošam un nepārsūdzamam spriedumam vai kamēr tiks noskaidroti neapgāžami fakti, kas apliecina viņa nevainīgumu,” teikts “Dzelzs vilks” paziņojumā.
 
Grupa kategoriski nosoda jebkādu vardarbību pret sievietēm un bērniem.
 
 
Grupas “Dzelzs vilks” bundzinieka Mārča Judža bijusī sieva Rūta nākusi klajā ar paziņojumu – viņa attiecībās ilgstoši cietusi no vīra pazemojumiem un emocionālās vardarbības, bet šobrīd Judzis attur viņu no tikšanās ar bērniem. Mārcis sievas apgalvojumus noliedz un dēvē tos par zemiskiem apvainojumiem.
 
Ar pilnu Rūtas  Facebook ierakstu par emocionālo vardarbību var iepazīties te: 
 
 
 
 
Seko mums arī FacebookDraugiem un X!
Saistītie raksti

Jaunākās Ziņas